Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Гришик

«Українці проявляють незламність духу, який протистоїть будь-яким труднощам»

переглядів: 14

Гришик Вікторія, учениця 9 класу Калуського ліцею №10

Вчитель, що надихнув на написання есе - Кецмур Ольга Василівна

Чому бути українкою – це моя суперсила?

Бути Українкою - це не лише про національне походження, це справжня суперсила, якою я пишаюся. Україна - це країна, яка має велетенський потенціал. Завдяки своїм корінням, історичному досвіду, українська нація має незламний дух і силу, яка надає мені впевненості в собі.

Незламність української нації в тому, що вона завжди проявляє мужність і сміливість у битві за незалежність своєї країни. Українська нація постійно відстоювала й відстоює важкі випробування і бореться проти вторгнення ворогів. Українці проявляють незламність духу, який протистоїть будь-яким труднощам.

А також моя нація має  багатство культури і традицій, що є невід'ємною частиною нашого спадку. Наша мова є прекрасною, вона виражає нашу ідентичність і співіснування з красою української природи та культури. Унікальна національна кухня, яка відома яскравими смаковими якостями, допомагає нам зберегти традиції та відчувати естетичну насолоду.

Вишиванки стали символом нашої національної гордості і єдності, вони передають унікальність українського народу. А музика й танці в моїй країні мають свою особливу енергетику і красу. Вони вражають своєю життєрадістю та духовністю.

Як горда українка, я вкладаю всі свої зусилля, щоб просувати свою країну вперед і допомагати їй розвиватися. Пишаюся своєю країною і маю наміри активно приєднуватися до проєктів, спрямованих на зростання і процвітання України. Окрім того, я продовжую навчатися, щоб зробити внесок у розбудову сучасної та успішної України.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Калуш 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій