Небещук Олександр
Побузький ліцей, Кіровоградська область, с. Липовеньке
Вчитель, що надихнув на написання есе: Литвинюк Інна Леонідівна

Чому бути українцем – це моя суперсила?

Я пишаюся тим, що я - українець. Адже українці – це незламний народ. Моя Вітчизна потерпає від сусіда – агресора росії. Народ України дуже змінився від початку повномасштабної війни. Згуртувалися військові, будівельники, енергетики та психологи задля безпеки українців.

Окупанти залякують людей, але їм це не вдається. Нас тероризували, знущалися над полоненими, але Збройні Сили України визволяли їх, повертали додому окуповані міста.

Моя суперсила - це ніколи не здаватися і йти до своєї мети попри всі перешкоди та негаразди, підтримувати військових в тилу, допомагати тим, хто втратив власні домівки.

Рашисти хочуть зламати, принизити, загарбати собі наші родючі землі і полонити громадян України. Вони навіть уявлення не мають про те, що не зможуть зламати бойовий дух українського народу співучо - талановитої держави. Тієї держави, що народжує відчайдушних синів Тараса Бульби, відданих Роксолан, мудрих нащадків Захара Беркута, вільних Мавок, розважливих та поміркованих державотворців від Пилипа Орлика до президентів нової генерації – воїнів світла та добра.

Можливості нашого народу нездоланні та безмежні.

Слава Україні! Героям Слава! Смерть ворогам!!!