Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Горбатенко

"У її будинок на вулиці Кальчанській прилетів снаряд"

переглядів: 17

51-річна Світлана Горбатенко загинула в Маріуполі у другій половині березня 2022 року. У її будинок на вулиці Кальчанській Кальміуського району прилетів снаряд. Поряд загинув цивільний чоловік Світлани, Дмитро Півень.

Поряд загинув цивільний чоловік Світлани

Світлана Горбатенко народилась і жила у Маріуполі. Працювала водійкою трамвая у Маріупольському трамвайно-тролейбусному управлінні. У вільний час любила рибалити разом із чоловіком.

«Світлана була щирою, доброю, веселою. Ми з нею почали дружити ще у 1995 році, коли я пішла на роботу в депо кондукторкою. Наші чоловіки товаришували. Світлана – чудова фахівчиня, навчала інших водити електротранспорт. Гарна мама і дружина», – розповіла близька подруга Світлани, Ганна Прихненко.

Звʼязок зі Світланою та Дмитром подруга втратила 2 березня 2022 року. Шукала та збирала інформацію про них. Так від сусідів, друзів і близьких людей пари дізналась про їхню загибель.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій