Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Опалько

"У Віктора Опалька залишилися три рідні сестри"

переглядів: 70

58-річний Віктор Опалько загинув 13 липня 2022 року в Новоселівці на Миколаївщині. Коли почався обстріл села, він з сусідами на вулиці обговорював новини. Прилетів ворожий снаряд та вбив Віктора і ще трьох односельців.

У Віктора Опалька залишилися три рідні сестри

Віктор – родом із села Гранітне Рівненської області. Більшу частину життя мешкав у Новоселівці. У молодості служив у Казахстані в ракетних військах. Працював далекобійником. Їздив по Україні.

«Повертаючись із поїздок, не раз розповідав, як любить цю роботу. Казав: «Люблю їхати, розглядати нашу рідну землю, ці поля. Їду – аж душа радіє». Він з дитинства мріяв про таку професію. Характер у Віктора був м’яким. Добрий був. Ніколи не підвищував голос ні на своїх, ні на чужих. Всі, хто його знав, про нього лише добре відгукувалися».

Дружина Віктора хворіла. Через три місяці після його загибелі вона померла. «Надя його дуже любила, у них були гарні стосунки», – розповіла Алла.

У Віктора Опалька залишилися три рідні сестри – Алла, Валентина та Наталя.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новоселівка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій