Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Альона Володимирівна Кучерова

«У пологовому разом з іншими мамами сиділи в коридорі під час тривоги»

переглядів: 47

У перший день війни я була вдома, на 9 місяці вагітності, з чоловіком та сином, у Краматорську. Вранці почула перші вибухи. Тоді почали шукати інформацію, побачили звернення Президента. Вагітною декілька разів спускалася до підвалу. Було важко… У пологовому разом з іншими мамами сиділи в коридорі під час тривоги. Дитина весь час була під крапельницями, киснем.  

Все одразу скуповували. Велика проблема була з ліками. Я з дітьми переїхала спочатку до Полтави, потім - до Київської області. Живемо на орендованому житлі. Чоловік служить в ЗСУ.

Зворушила завідувача дитячою реанімацією. За кожну дитину хвилювалась дуже сильно. Сказала, що якщо не буде змоги їздити щоразу на роботу, то просто переїде жити до реанімації, але дітей не кине…  

Зараз я ще у декреті. Працювала раніше економістом, але хочу робити онлайн, бо з дитиною допомогти нікому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна здоров'я непродовольчі товари
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій