Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Миколаївна

«У нас в селищі майже кожен будинок був зруйнований»

переглядів: 416

До війни Тетяна Миколаївна з чоловіком працювали, забезпечували себе, дітей і своїх мам з інвалідністю. Ні на що не скаржилися. Втрата роботи вибила їх з колії.

Я не пам'ятаю, коли у цієї війни був перший день. Спочатку по телевізору говорили, а потім по вулиці пішли танки. Моторошно було. Але особливо страшно стало, коли наше селище потрапляло під обстріли.

Найстрашніше, що люди гинули. У нас будинки зруйновані практично через один, а подекуди і кожен. Мій будинок сильно постраждав, але нам тільки дах перекрили.

У нас в селищі майже кожен будинок був зруйнований

Фінансовий стан став плачевний. Дороги перекрили і стало неможливо на роботу потрапити. У мене один з двох дітей з інвалідністю, навіть на нього в той час допомогу не платили. Дуже було складно. У 2015 році, після нового року ми сиділи без світла майже три місяці.

У нас з чоловіком ще й обидві мами з інвалідністю. До війни, поки ми з ним працювали, було все добре, ні в чому не потребували. А коли роботу втратили, дуже туго стало.

Дякую, що нас у той час підтримали благодійні фонди. Ми отримували допомогу від Ріната Ахметова і від Червоного Хреста. Тоді не було грошей, і ця допомога дуже велику роль зіграла.

Ми мріємо тільки про одне - щоб все це закінчилося, і ми жили добре і спокійно, як раніше.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2014 2015 2021 Текст Історії мирних чоловіки зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій