Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Павлівна Кириченко

«У нас снаряд в огороді розірвався – у дєдушки інфаркт зразу»

переглядів: 606

У 2014 році нас так бомбили. Тут живого місця не було! Тут і дома розбиті були, і стьокла. У нас і досі криша розбита. Я одна живу. А там далі сосєдка подо мною живе, нас двоє в домі. восьмиквартірний дім.

У нас дім не то, що постраждав, а і досі тече. Як дощ – по коліна води і не знаєш, що робити, хоть кричи караул. Плаваєм тоді. Все розбито.

У нас снаряд в огороді розірвався – у дєдушки інфаркт зразу. В дворі сарайчик був, ми тут були, в огороді снаряд розірвався – все повилітало. У дєдулєчки зразу інфаркт. Сім місяців після того прожив, а в 2015 году пішов в іюлі місяці. Не спасли. Я осталась одна. Рядишком дочка живе у посьолку, у неї своя сім’я.

Мєчтаю, щоб війна закончилась і мир був! Добре, шо хоч трошки нам помощь була.

Якщо глянуть, то в нашем дєтстві війна була. Що там мені було? Пережила. І на старості оце війна.

Ми помощь получали. За гуманітарную помощь спасібо! Вот от Ріната Ахметова получали, спасібо, дуже благодарні, і Красний Крест привозив, спасібо!

Бо ми ж без свєта сиділи, у 2014-му, без води. Сейчас уже вода єсть і свєт.

Ми благодарні, що нас так поддержували, коли ні води, ні свєту не було, готували на кострах. Поддєржка здорова була! Оце для нас самоє главноє!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотошківське 2014 2015 Текст Історії мирних пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій