Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марія Карпівна Яблокова

«У нас сильно бомбили, ми плакали і дуже боялися»

переглядів: 425

До війни було нормальне життя. Діти перебували поруч, я ще працювала. Тепер весь час в стресі. Три роки тому помер чоловік, сини поїхали. Тут на станції працює дочка, поруч є внучка і правнучка. У нас була дача, а тепер її розбомбили, квартиру теж розбомбили, тільки недавно вставили вікна.

Під час сильних обстрілів ми нікуди не їхали, в підвалах сиділи з онуками по дві доби. Ми все це пережили.

У нас сильно бомбили, ми плакали і дуже боялися

Дуже погано, що закриті кордони, в лікарню нікуди поїхати. Обстріли тривають досі.

Спочатку, коли бомбили Слов'янськ, у нас було тихо, а в січні [2015 року] сильно бомбили і у нас. Це було дуже страшно, ми плакали, дуже боялися.

Здоров'я сильно підкосило. Жахливо, коли летять скла, а ти не знаєш, що робити і куди бігти. Чоловік дуже переживав за дітей, у нього інсульт стався, а незабаром він помер.

Спасибі Рінату Ахметову, він нам добре допомагав. У той час ми не отримували грошей, а Фонд давав продуктові набори, і вони нас рятували. Низький йому уклін.

Мріємо тільки про мир, щоб все налагодилося і відкрилися кордони, і ми могли їздити до дітей, а вони до нас. Донецьк - наше улюблене місто, але тепер ми не можемо туди поїхати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 2015 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій