Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Розумняк

«У нас по вулиці, через будинок, прямо біля двору снаряд вибухнув»

переглядів: 290

Олена Леонідівна на початку війни втратила чоловіка і залишилася з трьома маленькими дітьми. Коли почалися обстріли, було багато зруйнованих житлових будинків, пошкоджено дахи, огорожі та вікна. Жінка ніколи не забуде перший день війни, коли не ходив транспорт, було захоплення лікарні та людей евакуювали у підвали. Її будинок знаходиться на лінії розмежування і постійно чути бойові дії, розповідає Олена Леонідівна – «На нашу вулицю разів п'ять прилітали снаряди, спочатку вулиці, тут біля нас ось недавно впав снаряд, теж сусідні будинки, там паркани зруйнували, вікна повилітали». Дуже страшно, коли щось літає над головою та бояться діти. Тяжко вижити у воєнний час, коли критичне матеріальне становище. Але зараз приходять на допомогу благодійні організації і люди вдячні Ренату Ахметову за його допомогу в цей нелегкий час.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки діти зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я харчування дітей сім'ї з двома і більше дітьми 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій