Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Павло Прживальський

«У будинок було три «прильоти»

переглядів: 168

Павлові Прживальському було 29 років. 28 березня 2022 він загинув у Маріуполі поряд із коханою дівчиною Ганною Оліною.

«У будинок було три «прильоти»

Павло був жителем Маріуполя. Займався спортом, любив прогулянки з друзями та собакою. Працював електромонтером на металургійному комбінаті.

«Після початку війни всі підприємства в Маріуполі зупинилися, але ми все одно ходили на роботу, бо у нашому цеху були ємності з різними технічними рідинами. Ми повинні були стежити, аби не сталося аварії. Так тривало до кінця лютого. На початку березня пересуватися містом було вже неможливо. Останній раз ми з Павлом розмовляли десь 1 березня, потім зв'язок пропав», – розповіли колеги Павла.

З Ганною Оліною Павло почав зустрічатися незадовго до повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Від обстрілів міста пара переховувалася у підвалі приватного будинку в мікрорайоні «Мирний», де жила Ганна. Там вони і загинули 28 березня.

«Як кажуть очевидці, у будинок було три «прильоти». Після першого вони ще були живі. Другий та третій, на жаль, обірвали життя молодої пари», – розповіли знайомі Павла.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій