Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Карина Василівна Дудник

«Ти не знаєш, що може статися завтра-післязавтра»

переглядів: 360

Все це розпочалося влітку 2014-го. Щодня лягали спати одягненими, хоч це були літні місяці. Відбувалися обстріли зазвичай уночі. І коли вночі лягаєш, тобі просто страшно, ти не спиш, кожну секунду прислухаєшся і за все боїшся, переживаєш за себе та своїх близьких.

До підвалу ми не бігали, не спускалися, але були готові це зробити, якщо щось почнеться. А взагалі, нікуди не виїжджали, весь час були на тому самому місці я і мама.

Дім наш від війни не постраждав, але інші будинки і зруйнувалися, і полопалися. По нашому будинку тільки тріщини пішли, але що вдієш...

Зараз такої страшної ситуації немає, але ж ти не знаєш, що може статися завтра-післязавтра. А тепер ще я почала переживати подвійно, бо з'явилася дитина і побільшало відповідальності.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петрівка (Петропавлівка) 2014 2022 Текст Історії мирних жінки діти 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій