Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Карнаушенко

«Ти можеш вийти на вулицю – і раптово прилетить куля»

переглядів: 889

До школи діти ходять за домашніми завданнями, туди дорога займає пів години. Вибухи чути з Авдіївської промзони, усього за 20 кілометрів звідси. Але діти вже не особливо на них звертають увагу. А ось коли під обстріл потрапляють житлові райони, це інша річ. Ти можеш вийти на вулицю – і раптово прилетить якась куля.

Я з острахом відпускаю дітей з дому. В'ячеслав і Віка вже пропустили кілька місяців навчання. Звичайно, їм краще в школі, але я боюся їх відпускати, коли чути вибухи поряд.

Ти можеш вийти на вулицю – і раптово прилетить куля

Зараз я у відпустці для догляду за однорічним сином. До декрету працювала на Авдіївському коксохімзаводі. Він часто потрапляв під обстріли, а в одну зі змін вибух був зовсім близько. Снаряд упав уночі біля вікна, скло посипалося. Я думала, що це вже все, кінець.

Але всі випробування я витримала і через кілька місяців на роботі познайомилася з другим чоловіком. Тепер усе добре, тільки хочемо, щоб настав мир.

Ти можеш вийти на вулицю – і раптово прилетить куля

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Очеретине 2017 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій