Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лідія Іванівна Ляшко

«Трирічний хлопчик дуже перелякався – з ним працюють спеціалісти»

переглядів: 121

Мені 73 роки. Я живу в Охтирці. 24 лютого під моїми вікнами проїхали танки і броньовані машини. Я розплакалася. Нічого не розуміла, поки не почула з новин, що почалася війна. Потім зателефонував син із Дніпра. 

Коли розбили тепломережу, довелося попроситися до знайомих, у яких було автономне опалення. А зараз я наглядаю за квартирою сусідів, які виїхали в Прагу.

Коли російська армія вдарила по вулиці, на якій живе моя племінниця, її трирічний син злетів з дивана. Він дуже перелякався. З ним працюють спеціалісти. Я дуже за нього переживаю.

Я нічого не потребувала. Не навантажувала себе нічим. Намагалася трохи допомагати армії. Люди в’язали шкарпетки для воїнів, а я підготовлювала нитки. Ми з волонтерами підтримували одне одного словом і ділом.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Охтирка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло непродовольчі товари діти перший день війни Біженці
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій