Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Верховський

«Толерантність і взаєморозуміння – основа суспільства»

переглядів: 21

Верховський Олександр, учень класу КБ-11 Фахового Коледжу Зв’язку Та Інформатизації Державного Університету Інтелектуальних Технологій І Зв’язку

Вчитель, що надихнув на написання есе - Борик Ірина Дмитрівна

Моя Україна майбутнього

Україна – це земля з великою історією та традиціями, з глибоким корінням, що сягає в глибину поколінь. Дивлячись у майбутнє, я хочу поділитися своїми надіями та мріями щодо нашої великої країни. У цьому ідеальному майбутньому Україна є місцем, де кожен громадянин несе відповідальність за розвиток своєї країни. Освіта доступна та якісна для кожного, а громадяни відчувають відповідальність за навчання та самовдосконалення.

Країна інвестує в освіту, підтримує нові технології, науковий прогрес. Університети є місцем інновацій, а вчені вирішують важливі глобальні проблеми.

Економіка служить не тільки добробуту, а й загальному добробуту. Розвиваються нові галузі, зокрема відновлювана енергетика, інформаційні технології та медицина. Підприємства конкурують на світовому ринку, а зароблені кошти спрямовують на соціальний захист і підтримку малозабезпечених.

Моя Україна майбутнього – це країна, яка береже природне середовище та приділяє велику увагу сталому розвитку. Активно підтримується відновлення лісів, впроваджуються сучасні технології для зменшення викидів CO2, розвиваються альтернативні джерела енергії. Міста залишаються зеленими та придатними для життя.

Суспільство є єдиним і різноманітним, воно пишається культурною різноманітністю та поважає різноманітність. Забезпечуються рівні права для всіх громадян, незалежно від їхньої національності, віросповідання чи сексуальної орієнтації.

Толерантність і взаєморозуміння – основа суспільства. Моя Україна – це майбутня держава, яка впливає на міжнародні справи та співпрацює з іншими державами для забезпечення миру та стабільності у світі. Дипломати працюють над вирішенням глобальних проблем, а країна залишається незалежною та суверенною.

Кожен громадянин почувається великим і захищеним, а соціальна справедливість і верховенство права гарантують права і свободи кожного. Сім’ї мають доступ до якісної медичної допомоги та освіти, а діти ростуть у безпеці та гармонії.

Україна – країна, гідна своєї культурної спадщини та розвитку мистецтва. Підтримувати творчість і талант молодих художників, музикантів, письменників. Музеї та театри – це місця, де відкриваються нові горизонти та пізнається світ.

Україна майбутнього будується неодноразовими зусиллями всіх громадян. Кожен має можливість внести свій внесок у становлення країни, крок за кроком рухаючись до бажаного майбутнього. Україна майбутнього – це країна, яка будується разом, крок за кроком.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій