Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Антон Іщенко

"Тіло Антона Іщенка знайшли наприкінці березня"

переглядів: 48

Антона Іщенка російські окупанти розстріляли 3 березня 2022 року в селі Андріївка на Київщині. За день до вбивства йому виповнилося 23 роки.

Тіло Антона Іщенка знайшли наприкінці березня

«Антон ходив до дідуся, який мешкає неподалік, щоби зарядити телефони, бо вдома світла вже не було. Він уже повертався городами, в руках мав телефони. Неподалік від будинку діда його забрали. Дід, який це побачив, просив відпустити онука. Але російські солдати сказали не лізти, погрожували розправою», – розповіла тітка загиблого, Галина Відмаченко.

Антон Іщенко був родом зі села Андріївка. Закінчив Немішаївський фаховий коледж, де здобув спеціальність електрика. Працював на будівництві у столиці. Мав свою бригаду, яка прокладала кабелі для освітлення в новобудовах. Також працював у селищі Макарів на підприємстві з виготовлення мікросхем та комплектуючих. За рік до повномасштабної війни відслужив в армії.

«Антон дуже любив життя. Якщо просили про допомогу, ніколи не відмовляв. Був світлою людиною. Захоплювався відеоіграми, ходив на риболовлю, мав багато друзів», – розповіла Галина.

Тіло Антона Іщенка знайшли наприкінці березня 2022 року на городі місцевих жителів на вулиці Меля.

У загиблого залишилися мама, тато, рідна сестра, бабуся, дідусь, тітка та двоюрідна сестра. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Андріївка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій