Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Шиманська

"Тіло Анни знайшли в обласному морзі в Києві"

переглядів: 93

36-річна Анна Шиманська загинула 14 березня 2022 року в місті Ірпінь на Київщині. Того дня Анна перебувала на подвірʼї біля будинку, що на вулиці Гостомельське Шосе, 3. Вони зі сусідами саме готували їжу, коли почався обстріл.

Тіло Анни знайшли в обласному морзі в Києві

Анна народилася 3 червня 1985 року на Київщині. Зростала, навчалася та мешкала в Ірпені. Разом із чоловіком Володимиром ростили трьох дітей. Останній період працювала покоївкою у готелі.

«Аня була доброю. У її мами – інвалідність, Аня була у неї одна й вона про неї турбувалася. Дуже любила свого чоловіка, дітей. Жила заради родини», – розповіла подруга Анни Шиманської, Валентина.

Тіло Анни знайшли в обласному морзі в Києві через півтора місяця після її загибелі. Жінку поховали на Вінниччині, де певний час мешкав її чоловік із трьома дітьми.

В Анни Шиманської залишилися чоловік, двоє доньок, син і мама. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій