Увечері 25 вересня 2023 року російські військові вкотре атакували житлові масиви Херсона. Внаслідок обстрілу Дніпровського району загинула Наталія Сидоренко, а поряд – її чоловік Дмитро. Ворог ударив біля будинку, де мешкало подружжя.

Син вибіг із дому, але батьки вже загинули…

Наталія і Дмитро були на подвірʼї. Чекали сина, який невдовзі мав до них спуститися. У двір – прямісінько туди, де вони сиділи, прилетіла ракета. Син вибіг із дому, але батьки вже загинули…

Наталії Сидоренко був 51 рік. До повномасштабної війни вона працювала на Дніпровському ринку. Неподалік Олешок на Херсонщині у подружжя був дачний будинок. Вони любили проводити там час, відпочивати на природі.

Наталія разом із родиною пережила російську окупацію рідного міста із лютого до листопада 2022 року. Виїздити з Херсона не хотіла.

«Це була неймовірна жінка! Її син Артем – шкільний друг мого чоловіка… Коли в 2018 році у чоловіка померла мама від онкології, Наталія з Дмитром дуже допомагали, вони буквально за рік стали йому, як мама й тато… І мені – також. Літо 2020-го було найбільш особливим для мене завдяки цій родині. Ми майже кожні вихідні приїздили до них на дачу поблизу Олешок. Смажили м’ясо, танцювали, багато розмовляли. Вони нам не рідня, але стали ближчими, ніж найрідніші люди», – розповіла подруга родини, Марина Прокопенко.

Крім подружжя Сидоренків, у той день загинув також їхній сусід Дмитро.

У Наталії Сидоренко залишився син Артем та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.