Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Венера Георгіївна Вербицька

"Син зберігає уламки снарядів, які знайшли у дворі після обстрілу"

переглядів: 66

Коли розпочалось російське вторгнення, я була в рідному місті, працювала. Вадко було лишилась без роботи, до війни працювала в будівельній компанії бухгалтером. Пережили шок, коли були вдома, почався артобстріл, снаряди прилетіли до нас на подвір'я, пошкодили вікна, дах, двір.

Після підриву Каховської ГЕС, наше місто на два місяці залишилось зовсім без водопостачання, влада міста завдяки благодійникам, організували підвіз води по районах міста, але води все одно не вистачало на всі побутові потреби. Наразі місто з водою.

Наша вся сім'я залишилась разом, весь цей час проживаємо в рідному місті. Дуже було зворушливо, коли приїжджали прості люди з інших міст та просто роздавали питну воду містянам. На даний час не працюю, до війни працювала головним бухгалтером, змінити професію поки що не планую, зараз з сином працюємо в садах на зборах ягід, фруктів. Син зберігає уламки снарядів, які знайшли у дворі після обстрілу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки психологічні травми безпека та життєзабезпечення вода здоров'я робота перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій