Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Клеванець

"Познайомились ми випадково під час повітряної тривоги"

переглядів: 90

Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

У 2022 році сталася жахлива подія, яку всі боялися. Більшість людей мали виїхати зі свого дому, щоб врятувати своє життя. Я живу у області, де досить спокійно та добре. Також сюди часто приїжджають переселенці та туристи. Війна спричинила дуже багато втрат. Але, окрім цього, я познайомилася з дівчинкою, яка з Запорізької області, вона переїхала в місто, де я живу, та ми разом ходим на гурток. Познайомились ми випадково під час повітряної тривоги.

Війна мені принесла мені дуже багато тяжких моментів, і не тільки мені, а і дуже багатьом людям. Попри війну, у мене ще й були щасливі та веселі моменти. Наприклад, я була щаслива, коли до мене на день народження приїхали родичі, яких я давно бачила. Також я зустріла свого колишнього тренера з кіокушинкай карате. Я змогла поїхати в Польщу на змагання та в Ужгород.

Ще я знайшла собі нове хоббі і в цьому мені допоміг телеграм-канал “Твоя суперсила”. Він допоміг мені не тільки знайти хоббі, а допоміг як правильно реагувати на критику, як підтримати себе та як підняти настрій собі і родині. За допомогою цього телеграм-канала у мене появилась мотивація та нові корисні звички. Цей канал поділився зі мною корисною інформацією. Я хочу подякувати цьому каналу за те, що допоміг мені повернутися до свого повсякденного життя, за мотивацію пробувати щось нове. Слава Україні!  

Клеванець Анастасія, 13 років

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних діти освіта діти Телеграм-канал Фонду Ріната Ахметова
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій