Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Святий Миколаю, я дуже хочу, щоб настав мир"

переглядів: 51

Вітаю тебе, Святий Миколаю!!! Мене звуть Кирило. Мені 3 роки. Я народився в чудовому містечку Привілля Луганської області. Моє містечко мені дуже подобалось, хоч воно і маленьке, але затишне. Мені подобалось ходити до яслів-садочку, гуляти в парку на дитячому майданчику, у дворі та просто проводити час з батьками та друзями. Але у 2 роки я був змушений покинути свій дім і разом з батьками поїхати з місто, бо розпочалась війна. Моя дорога була довгою, ми приїхали до села Зозулинці Тернопільської області. Це гарне село в якому добрі люди, є річка та ліс. Тут я по товаришував з місцевою дівчинкою Софійкою, їй 4 роки. Ми з нею стали кращими друзями. В цьому селі я почав ходити до місцевого садочка, де в мене з'явився ще один друг Матвій. Мені дуже подобається гратися зі своїми новими друзями!

Хоч мені лише 3 роки, але я вже сильний та сміливий хлопчик, який підтримує батьків у цей тяжкий час , тримаючи їх у тонусі та не покладати рук рухатись далі по життю!! Я дуже вдячний батькам, які наважились та вирішили покинути наш затишний дім заради мого спокою. Я дуже вдячний людям, котрі підтримують нашу родину у цей тяжкий час!!!

Святий Миколаю, я дуже хочу щоб настав МИР!!! Я дуже хочу додому!!! Я дуже хочу побачити свою бабусю, яка залишилась вдома, мені її дуже не вистачає, я дуже за нею сумую!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Привілля 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій