Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Святий Миколай, допоможи нашим тренерам знайти спортзал"

переглядів: 89

Доброго вечора Святий Миколай!

Мене звуть Степан, мені 9 років, у мене є молодший братик Кирило, йому лише 2 рочки.

Через війну моя родина була змушена переїхати з мого міста Лисичанська в Дніпропетровську область, маленьке місто Синельникове.

Ми живемо у приватному домі, дуже незвично, бо дома я жив у багатоповерхівці.

Зараз я навчаюсь дистанційно з моєю найкращою вчителькою та веселими однокласниками, дуже за ними сумую, сподіваюсь, що дуже скоро завдяки нашим відважним воїнам повернуся додому і зустрінусь з друзями у улюбленій школі. Також тут я почав відвідувати секцію футбола, поки було тепло ми мали змогу тренуватися на стадіоні, але коли почались морози та дощі, ми не можемо тренуватись, зараз тренера шукають приміщення для наших тренувань, це дуже складно, адже війна і є багато вимог для нашої безпеки.

Святий Миколай, допоможи нашим тренерам знайти спорт зал. Я би хотів отримати у подарунок Набор Лего технік, або інше лего чи подарунок. А братику Кирилу машинку.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій