Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Романівна Зарівна

«Страшно було, коли ми їхали, а дороги були заміновані і страшно було, коли перевіряли машину на блокпостах»

переглядів: 454

«Бойові дії якось швидко розпочалися. Спочатку був якийсь сильний удар, а за кілька годин автоматні черги почалися», - розповідає Оксана Зарівна з Полог. Щойно до міста увійшли окупанти, то там одразу зникла електрика, вода та зв'язок. Чоловіка дівчини закликали до лав ЗСУ і вона залишилася з маленькою дитиною жити разом із батьками чоловіка. У місті не працювали ні магазини, ні аптеки та їм дуже пощастило, що були запаси продуктів харчування. Дитина дуже боялася вибухів і під час обстрілів ховалася під ковдру. Одного разу Оксана з малюком вийшли за хлібом та потрапили під обстріл. Вони швидко бігли додому і злякалися. За дівчиною з малюком приїхали її батьки та вивезли їх до Запоріжжя. Коли виїжджали, то Оксана побачила дуже багато руйнувань, пошкодженої техніки та загиблих на вулицях людей.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна здоров'я непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій