Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тіна Яківна

Страшнее всего было в первый год войны»

переглядів: 473

У мене є два сини, онук і внучка. Чоловік помер ще в 2003 році, я вдова. До війни ми жили нормально. Не так, як зараз, в тривозі. Тоді було спокійніше, а зараз прожили день, і слава Богу.

Ми живемо з боку Горлівки і більше за інших приймаємо на себе всі вибухи. Все летить в будинки, в дахи. У паркані і у дворі було багато осколків. Часто чули, що в одному місці розбомбили будинок, то в іншому. Одному сусідові потрапило в дах, іншому в паркан, всі ворота в дірках.

Страшнее всего было в первый год войны

Під час військових дій газ не відключали, зі світлом теж проблем не було, якщо і відключали, то ненадовго. Але води у нас немає постійно.

Я отримувала допомогу від Фонду Ріната Ахметова, ми йому дуже вдячні.

Було дуже страшно, особливо в перший рік війни. Ми весь час сиділи в підвалах, ночували там. Було жахливо, коли все летіло і свистіло, а потім падало в городи. Ці моменти хотілося б забути.

Мрію про світ і про те, щоб діти були здоровими, щоб у них була робота, щоб все налагодилося.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новгородське (нині Нью-Йорк) 2014 Текст Історії мирних пенсіонери обстріли безпека та життєзабезпечення вода літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій