Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Степан Господінов

"Степанові мало виповнитися 24 роки"

переглядів: 15

Степан Господінов із батьком Олексієм загинув 13 березня 2022 року від авіаудару по Лівобережному району Маріуполя. У той час вони готували їжу у дворі біля будинку на проспекті Перемоги, 32/42. За кілька днів, 17 березня, Степанові мало виповнитися 24 роки.

Степанові мало виповнитися 24 роки

Сімʼя Господінових жила у приватному домі. 3 березня він згорів унаслідок обстрілів, і їм довелося перебратись до родичів в укриття будинку, що у Лівобережному районі. Там і сталася трагедія.

Степан народився і жив у Маріуполі. З дитинства цікавився боксом, згодом почав займатися ним професійно. Здобув освіту за напрямом «фізична культура і спорт». Допомагав батькові, який був підприємцем – мав кілька локацій із закладами громадського харчування у Маріуполі. Степан був правою рукою тата у бізнесі.

«Він був чудовою людиною. Добрий, щирий. Я ніколи і в нікому не бачила стільки доброти та певною мірою навіть дитячої наївності. Стьопка завжди залишався хорошим другом. Усі його дуже любили ще з дитинства і люблять дотепер», – розповіла молодша сестра Анастасія.

У Степана залишилися мама, дві молодші сестри і братик, а також тітка і двоюрідна сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло перший день війни Обстріли Маріуполя їжа Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій