Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Інна Нечкалюк

«ЗМІ щодня лякають нас війною»

переглядів: 564

На початку війни ми майже на рік виїжджали до іншого міста, але повернулися до себе додому. У 2017 році тут народилася дитина, на даний момент йому чотири роки. Поруч мешкають наші батьки. Ми на лінії розмежування.

Найчастіший спогад із довоєнного життя – ніхто не стріляв, навіть думок не виникало, що таке може бути.

Все змінилося в мить, коли ввечері почався сильний обстріл Мар'їнки. Таке не забудеться. Спочатку ми тиждень мешкали у друзів, у них був підвал.

Звісно, ​​війна змінила наше життя. Ми працювали в Донецьку, а довелося все кинути та поїхати до чужого міста. Потім повернулися додому і знову розпочинати все наново, щоб заробити грошей.

Як можна почуватися у безпеці, якщо ЗМІ щодня передають, що ось-ось почнеться війна? А ми живемо дуже близько до лінії фронту, і в разі чого можна просто не встигнути сховатися. Раніше були самі, а тепер переживаємо за дитину.

Мрію поїхати звідси або щоб хоч дитина поїхала у майбутньому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 2017 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти 2014 2017 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій