Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Владислав Салтанов

"Смерть забирає найдобріших, найкращих людей"

переглядів: 26

20-річний Владислав Салтанов загинув 20 вересня 2023 року на Донеччині. Надвечір російські військові вдарили з міномета по місту Торецьк і його околицях. Смертельні тілесні ушкодження внаслідок влучання отримала також дівчина Владислава, Олександра.

Смерть забирає найдобріших, найкращих людей

Під час обстрілу вони перебували у приватному житловому будинку в районі Фоміха. Ще двоє людей отримали травми, несумісні з життям, на одній із вулиць селища Північне.

Владислав Салтанов народився в місті Торецьк. Освіту здобув у Словʼянскому коледжі Національного авіаційного університету за спеціальністю «ремонт і обслуговування комп'ютерної техніки». Останнім часом ніде не працював.

Був товариський, обожнював проводити час із друзями. Любив слухати музику, дивитися фільми жахів, комедії, фентезі.

«Смерть забирає найдобріших, найкращих людей, і Владік був саме таким. Він вмів знайти вихід із кожної ситуації, завжди можна було розраховувати на його допомогу», – сказав про загиблого друг Олександр. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки молодь зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій