Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ілля Сергійович Міхеєнко

"Шокувало, як багато людей загинуло у Маріуполі"

переглядів: 126

Я студент, навчався у Маріуполі. Зараз мій університет переїхав до Дніпра, навчаюсь дистанційно. Родина у мене невелика, дружна. Я живу з батьками.

Моя мама працювала у великій торгівельній компанії. Для співробітників був заздалегідь підготовлений евакуаційний автобус, і нас зранку 24 лютого вивезли з Маріуполя. Привезли у готель у Дніпрі, і ми там перебували. У нас були завчасно зібрані речі. Нам зателефонували о 6:30, і за годину ми вже були біля цієї компанії.

Бабуся з дідусем залишилися в Маріуполі, але їм потім вдалося виїхати. Ми знайшли людей, які змогли їх вивезти. Ми їх ледве знайшли, тому що вони були на дачі, а зв'язку ніякого не було. Була американська волонтерська організація, яка їх вивезла спочатку до Мелітополя, а звідти - до Запоріжжя. 

Шокувало, як сильно зруйнували наше місто, як багато людей там загинуло.

Дуже не вистачає рідного міста.

Сподіваюся, що війна закінчиться до кінця року. Майбутнє своє бачу в Україні.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій