Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Азарова

"Я знаю точно, що таке гробова тиша. Це коли ти не чуєш своїх дітей"

переглядів: 395

До початку повномасштабного вторгнення Ірина з чоловіком жила у Кальміуському районі Маріуполя. Але наприкінці лютого 2022 року там вже не було води та світла. Тому старший син Артур запропонував переїхати до будинку знайомого у Центральному районі. Вважав, що в центрі міста буде безпечніше. Також була надія на «зелений» коридор та евакуацію. 

Але 14 березня сталася трагедія. Під час авіаудару по сусідньому будинку від вибуховою хвилі загинув Артур. Ірина із молодшим сином, який отримав важкі поранення, потрапили до лікарні. 

«Після вбивства Артура невістка Надя з онуком та моїм чоловіком повернулися до мого будинку в селищі Волонтерівка. Але 15 березня там трапилася ще одна трагедія. Коли Надя сиділа біля вікна, стався обстріл будинку. Їй розірвало голову», - розповіла жителька Маріуполя Ірина.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Відео Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я житло сім'ї з двома і більше дітьми Обстріли Маріуполя розлука з близькими Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій