Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталя Вікторівна

«Шокували трупи поряд, могили у дворі, мародерство і постійні обстріли»

переглядів: 69

З початку війни до 15.03.2022 року перебували в оточенні окупантів без світла, води, їжі, опалення та під постійними обстрілами. 15 березня виїхали з Маріуполя, який до теперішнього часу під окупацією та майже повністю знищений…

Залишилися без дому, спокійного життя, друзів, родичів, та всього доброго, що було до війни. Сподіваємося на швидше повернення Маріуполя до України та його відновлення. Віримо в ЗСУ!

Шокували постійні обстріли, відсутність усіх комунальних благ, трупи поряд, могили у дворі, постійний страх за життя своє та рідних. До того всього ще й в додаток мародерство.      

Наша дитина разом з нами перебувала під час обстрілів в підвалі, бачила палаючі сусідні будинки, могили в дворі… Все це було в оточенні Маріуполя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій