Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Олександрівна

«Шок був від того, що війна знов нас наздогнала»

переглядів: 98

Як і більшість населення нашої країни ми втратили домівку, роботу, похитнулося здоровʼя. Наш будинок зазнав руйнувань перший раз в 2015 році, а в 2022 згорів повністю від потрапляння ворожого снаряду. В мене двоє дітей 2012 року та 2014 року народження. За весь період війни діти навчились приховувати, можливо навіть стримувати свої емоції, але інколи буває просто не можу вдіяти, вони плачуть і згадують місто, будинок, школу, друзів, а я не знаю як їх заспокоїти і пояснити, що так як було вже не буде. Син був сам дома, коли пролітала ракета ворожа, він дуже сильно злякався, не міг спати деякий час. А коли ми були в Авдіївці, потрапили під обстріл зі стрілецької зброї - прямо у нас на подвірʼї. І таких випадків чимало.

Шок був від того, що війна знов нас наздогнала.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта здоров'я житло сім'ї з двома і більше дітьми
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій