Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аліна Сергіївна Орлова

«Зараз розуміємо, що все матеріальне нічого не варте, в порівнянні з життям твоїх рідних»

переглядів: 328

«О 5-й ранку я почула свист на вулиці - це пролітали ракети. Коли ввімкнула телевізор, я дізналася, що почалася війна», - згадує Аліна Орлова з Новоселівки. Каже, що її шокувало, що у 21 столітті почалася справжня війна. Коли 5 березня росіяни окупували їхнє село, то вони одразу почали грабувати магазини та місцевих жителів, били чоловіків. Двоє мешканців села просто розстріляли, коли вони їхали машиною. Коли з'явилася нагода, жінка відправила свою дитину до рідних у Запоріжжя, а самі вони ще залишалися у своєму селі під обстрілами. Коли повз них проїжджали знайомі, то вони запропонували вивезти їх до обласного центру, і вони наважилися залишити все та виїхати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новоселівка 2022 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода житло робота внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій