Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Артем Сотник

«Вважаємо неймовірним щастям те, що я досі живий»

переглядів: 1120

Я був поранений під час обстрілу Краматорська 10 лютого 2015 року. Моя зимова курточка, у якій я був тоді, стала щасливою для мене. Її товста підкладка пом'якшила силу удару осколка. Якби не вона, усе могло бути дуже погано.

Того дня нашу школу закрили на карантин, і я гуляв з друзями на вулиці. Прогримів вибух, але ми подумали, що це далеко від нас. Продовжували гуляти. А коли зрозуміли, що стає дуже небезпечно, то було вже пізно.

Вважаємо неймовірним щастям те, що я досі живий

Ми забігли в будинок, і коли я біг, то відчув, що мені в плече ніби величезний камінь влучив. Потім вже з'ясували, що осколок пробив плече.

Дідусь одразу теж не зрозумів, у чому річ. Але він заспокоював, казав, що все буде добре, й одразу відправив мене до лікарні. Там надали потрібну допомогу. Але я довго не міг забути те, що сталося, тому знадобився навіть курс спеціальної реабілітації.

Дідусь і я досі вважаємо неймовірним щастям те, що я досі живий і здоровий. Щоправда, іноді я відчуваю біль у суглобах. Мій дідусь хоче, щоб я виріс доброю людиною й розумів людей.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2015 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій