Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Раїса Іванівна Онищенко

"Російські ракети конкретно летіли на мирних жителів"

переглядів: 71

Перший день війни був дуже страшним і болючим. Хвилювалися за дітей, за онуків, за молодих людей. Зараз теж бомблять. Ми у підвал ховаємося, з підвалу в будинок ходимо. 

Найбільше шокували російські ракети, які летіли над нами звідусіль. Летіли конкретно на мирних жителів, на звичайних людей. Ось це був шок. 

Діти, внуки повиїжджали. Син тут залишився, переніс інфаркт. Йому робили операцію на серці, зараз інвалідність отримав. Війна до хорошого не довела. Дуже боляче і дуже тривожно. Хай Бог береже всіх і дає всім здоров'я.

Ніхто не думав і не гадав, але російська нога ступила сюди, і почався суцільний жах. Стільки міст і сіл знищено! Це така жорстокість, що словами не передати. 

Українські військові всі добрі, душевні. Бачу людей у військовій формі, і вони мені близькі і дорогі, тому що нас захищають. Наші блокпости, ми їх проїжджаємо, поряд із селами вони стоять. Ми вже поховали у нашому селі п'ять молодих хлопців. Це страшний біль. 

Війна скоро скінчиться нашою Перемогою. Так ми хочемо і так буде! Будемо сподіватися на наших захисників, будемо їх підтримувати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Приморське 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій