Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ракети почали приземлятися поруч з нашим будинком"

переглядів: 20

Мене звуть Анастасія. Коли тітка подзвонила, щоб повідомити, що почалася війна, я спала вдома. Переїзд в інше місце і початок нового життя були шокуючими для мене, особливо коли ракети почали приземлятися поруч з нашим будинком.

Незважаючи на те, що ми не зробили запасів, ми змогли вижити завдяки допомозі місцевих мешканців. Вони допомогли нам облаштувати нове житло. Проте війна розлучила нашу сім'ю, і тепер ми проживаємо в різних містах.

До війни я перебувала у декретній відпустці, а зараз працюю не за своєю професією. Важко прийняти, що уламок ракети залетів до нашого дому... Та, незважаючи на усе, ми продовжуємо вірити, що скоро все стане на свої місця, і ми зможемо повернутися до своїх рідних домівок.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло робота внутрішньо переміщені особи розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій