Здрастуйте. Я Єгор. Мені 21.11.2022 року 5 років виповнилось. Я з міста Краматорськ, Донецька область. Наразі я з мамою орендую житло в місті Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область. Місто дуже маленьке і мені немає де піти, де добре погуляти можна, де можна повчитися. Я хотів піти до дошколярика, але на мене не вистачило місць. Зовсім місцева влада не подумала про нас, діток ВПО. Я часто сумую і плачу про свій рідний дім, але там страшно.

Тут я познайомився з такими дітками як і я, Ванею, який теж з Краматорська та Меланією з міста Слов'янськ. Моя мама намагається мене підтримати, вона малює зі мною, грається з машинками, конструктором тощо. Я часто хочу нову і нову машинку, іграшку тощо. Мені не вистачає тепла, світла, хочеться і мультик подивитися, але мій телефон зламався. А так, мені завжди чогось хочеться з іграшок.

Святий Миколай, іграшки, фарби, альбоми все це дуже добре. Я вже на день народження загадав бажання - скоріша перемога і повернення додому, це моя і мрія і те, що я б хотів тобі розповісти. Тому буду вдячний будь-якому подарунку від тебе, я люблю и цукерки, і Кіндер яйце, і машинки модельки металеві, у мене немає і гарного ліхтарика....можна довго писати, радий буду всьому. Пишаюсь воєнними, вони сильні, сміливі, я теж такий. Дуже дякую, з повагою Єгор.