Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Сімонова

"Прокидайся! Почалася війна!" - було відчуття дежавю…"

переглядів: 397

2014 року Людмила Симонова втекла від війни з рідного Донецька. Життя з нуля почала у Маріуполі. Місто біля моря подарувало їй кохану людину, тут народилася її дочка. Саме у Маріуполі Людмила відкрила свій талант і відбулася як художник із творчим псевдонімом Simona.

Повномасштабна війна у лютому 2022 року забрала у Людмили її нове рідне місто та ще одне життя. У Маріуполі під час обстрілу загинула родичка художниці. Квартиру зайняли інші люди та не дозволили навіть забрати картини та документи.

Вкотре Людмила починає життя із чистого аркуша… Її нові картини вже змогли побачити переселенці з України та жителі Дортмунду. Саме у цьому місті відродився у новій якості проект маріупольських художників “Пост-мост”.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Відео Історії мирних жінки 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло робота перший день війни Обстріли Маріуполя обстріли Донецька 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій