Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Сергіївна Грибовська

«Просто не вірилося, що таке може відбуватися у цивілізованому світі»

переглядів: 236

Три місяці родина Грибовських прожила в окупації, а коли Тетяна з дітьми виїхала, її чоловік одразу пішов боронити країну. 

Початок російського вторгнення наша сім’я побачила прямо з вікон, що виходять на ліс. Своїми очима ми бачили прильоти ракет. В мене навіть є фото, зроблене здалеку 24 лютого – на ньому один із тих прильотів.

Наше місто окупували 24 лютого.

То був справжній шок. Ми бачили ворожу техніку, але я навіть одразу не зрозуміла, чия вона.

Просто не вірилося, що таке може відбуватися у цивілізованому світі.

Щоб не стикнутися з нестачею води та їжі, доводилося залишати дітей і бабусю у бомбосховищі і бігати з чоловіком у пошуках продуктів. Ми не знали, скільки часу нам доведеться сидіти в укритті. На щастя, на п’ятий раз нам вдалося всім виїхати з окупації, проживши там три місяці. Після цього, чоловік одразу пішов служити. Нині я шукаю роботу, до війни працювала логістом.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода харчування дітей робота сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими 2022 окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій