Добрий вечір, святий Миколаю! Мене звати Андрійко, мені 10, я люблю читати казки та ходити в школу. Мама з малечку навчила мене цікавитися українською музикою, вивчати українські вірші та дивитися мультфільми рідною мовою.

Ми з мамою проводимо не багато часу разом, бо вона працює вчителькою, а я навчаюсь не в тій школі, де мама проводить уроки.

Дякую Богу, що маю хорошу сімʼю, здорових батьків та живих бабусю із дідусем. Це найголовніше, коли поруч рідні та близькі люди, які люблять тебе та чекають.

На жаль, війна торкнулася усіх жителів України. В моїй родині на війні два діди, які з початку війни пішли добровольцями на фронт. Я з нетерпінням чекаю моїх родичів, які неодмінно скоро принесуть нам Перемогу.  

Святий Миколаю! Я знаю, що ти існуєш і завжди приносив мені подарунки! Цього року ти також не забув про мене і приніс солодощі та машинки, які я хотів. Можливо, ти ще не бачив перше моє бажання: якщо ти супермен, то візьми шапку-невидимку і зітри з карти світу країну росію, тоді війна закінчиться і всі люди повернуться додому живими. Всі інші подарунки я маю.

Прошу тебе, Миколаю, подаруй, будь ласка, Україні перемогу. Дякую за те, що прочитав мій лист. Хорошої та приємної тобі зими, святий Миколаю!