Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Вітальєв

"Поряд загинули його дружина та зять"

переглядів: 45

64-річний Віктор Вітальєв загинув 14 січня 2023 року від російської ракети, яка влучила у житловий будинок на вулиці Набережна Перемоги у Дніпрі. Поряд загинули його дружина та зять. Загалом цей удар відібрав життя 46 людей.

Поряд загинули його дружина та зять

Віктор народився в Уральській області РФ. Коли був дитиною, сім’я переїхала в Україну, до Першотравенська на Дніпропетровщині. Там ходив до школи, опісля – заочно навчався у Харківському автомобільно-дорожньому фаховому коледжі. Під час роботи на шахті водієм великогабаритного транспорту познайомився з дружиною Іриною. Віктор любив риболовлю, мав у гаражі невелику майстерню, де виготовляв ножі.

Наприкінці 2022 року Віктор із дружиною придбали житло в Дніпрі на вулиці Набережна Перемоги, 118. Хотіли переїхати, жити ближче до дітей, допомагати з онучками. 13 січня 2023 року подружжя приїхало до Дніпра, а наступного дня разом із зятем саме прийшли до квартири, де планували робити ремонт. Того ж дня російська ракета поцілила в цей будинок.

«Тато був дуже веселий, товариський, усім допомагав, готовий був у будь-якій ситуації підтримати друзів і знайомих. Завжди такий усміхнений…», – сказала Світлана, донька загиблого.

У Віктора Вітальєва залишилися доньки Світлана та Анна й онучки Кіра і Марія.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій