Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Єрохіна

«Залишила рідне місто після того, як у сусідню квартиру влетів снаряд»

переглядів: 791

До початку війни в рідному місті я працювала директором комунального підприємства «Горлівська міська редакція радіомовлення «Радіо Горлівки». Залишити рідне місто я була вимушена після того, як у сусідню квартиру влетів снаряд. Тієї миті я знаходилася вдома.

Після першого обстрілу Горлівки 27 липня 2014 року я замислилася про те, як жити далі. А 29 липня я виїхала до Святогорська. Чекала місяць, думала, що все скоро закінчиться, але все тільки починалося. У кінці літа приїхала додому. Не було води, електрики, багато хто із знайомих, друзів, колег уже виїхали. У місті порожньо й самотньо. Знову із сім’єю поїхали на місяць. Тепер уже в Артемівськ, щоб ближче.

Місяці почали перетворюватися на другий рік. Переселенкою не хотіла ставати та не брала довідок – для мене це було принизливо, як і зараз. Але тоді не можна було оформити перепустку. А додому потрібно було навідуватися до мами, дивитися за житлом, відвідувати тих, хто там самотній. У мене є літні знайомі, які потребують допомоги. Ось так почалося життя в такому близькому й такому далекому Артемівську.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Горлівка 2014 Текст Історії мирних 2014
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій