Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Ткаченко

"Подружжя загинуло у дворі чернігівської школи"

переглядів: 126

Сергій Ткаченко загинув 14 березня 2022 року в Чернігові. Разом з дружиною Людмилою він ішов провідати родичів і потрапив під обстріл. Осколок ворожого снаряду вбив також дружину Сергія. Подружжя загинуло в дворі Чернігівської загальноосвітньої школи №24.

Подружжя загинуло в дворі Чернігівської школи

Сергій Ткаченко був заслуженим тренером України з дзюдо, майстром спорту, а також – кандидатом педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри спорту Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Тараса Шевченка. Його пригадують високопрофесійним фахівцем та життєлюбом.

У пам’ять про наставника біля спортивної зали, де він тренував, відкрили меморіальну дошку. А в сквері неподалік посадили клен, який символізує Сергія, та сакуру, яка символізує Людмилу.

У подружжя Ткаченків залишилося двоє синів.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Чернігів 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій