Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Олександрівна Ковальова

"Початок війни застав мене у пологовому, їжі не вистачало"

переглядів: 47

Коли побачила танки Z з вікна пологового будинку то, це мене шокувало. Ми з рідними були окремо. Я була сама вагітна у лікарні, мої рідні під обстрілами. Їжа швидко скінчилась, дуже хотілось їсти, магазини не працювали. Дякувати Богові, що тоді потрапили до волонтерів, які приїздили до лікарні і забезпечили нас їжею. Стосунки зміцніли, стали поважати та піклуватись один про одного. Памʼятаю, коли нам привезли на 8 березня шоколадки та квіти, було дуже приємно. Я працювала керуючою магазином, та в січні пішла у декретну відпустку. Про початок війни нагадує зруйнована квартира, де ми планували жити після народження дитини, тепер вона розбита стоїть, а у приватному секторі потрощені вікна, дах, фасад та паркан. Щоранку на це дивишся, і мурахи по тілу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я харчування дітей житло діти перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій