Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Міна

«Перший день війни в Україні співпав із днем народження молодшої доньки»

переглядів: 264

Наша сім’я має статус тимчасово переміщених осіб з Чернігівської області.  В перший день війни ми з чоловіком і двома доньками були в гостях у знайомих з Києва, і живемо тут уже п’ятий місяць.  

24 лютого у молодшої доньки день народження, їй виповнилось дев’ять.  Вона дуже злякалась і  сильно плакала від страху. На неї дуже вплинули всі ці вибухи і переполох перших днів.  Повітряної тривоги боїться і досі. Тепер її день народження – це перший день війни в Україні.  Ми дуже багато зверталися за допомогою до психологів,  але майже всі нам відмовляють. Наших дітей заспокоюють батьківські обійми і впевненість, що ми всі поряд.

У перший день війни ми ще й лишились роботи. Чоловік має другу групу інвалідності, і всі наші гроші йдуть  на його дорогі ліки. Поки роботи немає, я займаюсь волонтерством.  

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота люди з обмеженими можливостями сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій