Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Єгор Потоцький

«Відношення людей було різним, бувало й погрожували»

переглядів: 604

Голова громадської організації у Новопскові пам’ятає перші обстріли та наслідки війни: зруйновані будинки, понівечені долі. За сім років чоловік здобув підтримку місцевих, став депутатом селищної ради та почав змінювати себе.

Важко сказати, що найбільше запам’яталося з війни, бо було дуже багато подій. Коли волонтерили, бачили і обстріли, і наслідки війни. І відношення людей було різним, бувало й погрожували.

 З того часу я став більш політично активним, став депутатом місцевої ради. Я став декларувати цінності, яких дотримуюсь. Якщо раніше міг прийти в лікарню, і щоб не стояти у черзі, дати знайомому лікарю могарич, щоб допоміг, то зараз я стою в чергах, роблю все, як потрібно, не бігаю вирішувати питання, а намагаюсь робити згідно зі встановленими правилами, законами і порядками. Став слідкувати за собою, своєю діяльністю. Це не просто, але намагаюсь робити так.

Багато чого за цей час вдалося досягти: навчився спілкуватись з людьми, писати проєкти та реалізовувати, організовувати заходи. Бо організація стала брати участь у конкурсах, вигравати проєкти.

Ми будували ЦНАПи [Центри надання адміністративних послуг]. Протягом шести років пройшли тренінги, практичну роботу з кошторисами. Багато принесли користі нашому регіону, багато допомогли людям. Є у нас «кошолка» досвіду.

 Мрію про те, щоб Україна стала сильною, й ми на рівних спілкувалися з іншим світом. А для  дітей – миру, хорошої освіти гідної роботи в Україні. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новопсков 2014 2021 Текст Історії мирних чоловіки 2014 обстріли безпека та життєзабезпечення 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій