Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олексій Олегович

«Опівночі прилетів снаряд практично в нашу квартиру, вилетіли вікна»

переглядів: 122

Діти не могли відвідувати нормально українську школу, тому що з березня 2022 року наше місто було окуповане російськими військами. Гуляти по вулиці, займатися, вести нормальне життя не мали змогу. Я не працював, тому що не було змоги, а працювати на російську державу відмовлявся; дружина іноді давала онлайн заняття, коли дозволяв зв‘язок, життя було просто жахливе.

З початку війни на нервовому ґрунті у мене загострився артрит та подагра, маю проблеми з високим тиском, через волонтерів діставали необхідні ліки.

Було складно бачити військових зі зброєю, не мати змоги вільно пересуватися, не мати змогу дивитися українське телебачення, виживати у важких обставинах, відчувати психологічний тиск. Перший місяць був поганий завоз продуктів та ліків, потім відключили світло, не було більше півтора місяця, були проблеми з водопостачанням.

Із-за постійних обстрілів з лівого берега ми вимушені були покинути свій власний дім та переїхати до квартири батьків. І 23 лютого, практично опівночі, прилетів снаряд в багатоквартирний дім, практично в нашу квартиру, вилетіли вікна. Слава Богу, ніхто не постраждав, але діти дуже сильно злякались.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій