Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Алла Кривошиєнко

"Вони – як діти. Хто полуголий, хто босий"

переглядів: 134

Все переміщення військ окупантів, а це до 600 одиниць техніки на день, Алла фіксувала та пересилала військовим. Робила вона це з вікна Бородянського психоневрологічного інтернату, місця роботи, яке за 26 років стало рідним. В історії Алли – все, що відбувалося з інтернатом та його підопічними до 5 березня. Потім жінка здійснила відчайдушну подорож до себе додому, щоб вивезти онука. І повернутися до інтернату вже не змогла. Допомагала з відривом. А коли колона з евакуйованим інтернатом дісталася Житомира, перша зустріла її.

І потім витрачала власні гроші, щоб повернути всіх підопічних назад у Бородянку. Тому що вони хотіли. Один навіть пішки прийшов із Івано-Франківської області.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бородянка 2022 2023 Відео Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари діти внутрішньо переміщені особи перший день війни окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій