Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Букіна

“Загинули мої діти від авіаудару. Обвалилась п'ятиповерхівка: весь під'їзд”

переглядів: 3190

На селище Бородянка, що під Києвом, росіяни здійснили кілька авіанальотів. З 1 по 3 березня 2022 року окупанти скинули на житлові квартали некеровані бомби ФАБ зарядом від 250 до  500 кілограмів. Від них половина багатоповерхових будинків зруйнувалася вщент. Уламки провалилися у підвал, де переховувалися люди.

Саме так загинули рідні Тетяни Букіної: син, невістка, зять, їх друзі. Після деокупації селища з-під завалів дістали тіла 41 людини. Сама ж Тетяна розминулася зі смертю на хвилину. Осиротіли двоє її онуків! Наразі жінка ними опікуєтеся. 

Біль втрати анітрохи не вщух за два роки. Тетяна лише зараз зважилася розповісти про пережите світові та довірила свою історію Музею "Голоси Мирних". Це її перше інтерв'ю з моменту трагедії.  

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бородянка 2022 2024 Відео Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло неповні сім'ї Обстріли Києва
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій