Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Шестопал

"Окупанти вбили мого сина на порозі його будинку"

переглядів: 149

42-річного Євгена Шестопала російські військові розстріляли 19 березня 2022 року на Київщині. Мама загиблого, Любов, розповіла: «Війна застала Євгена в садовому товаристві «Калина», за декілька кілометрів від Бучі – між селами Блиставиця та Мироцьке. Вже ввечері 24 лютого 2022 року ці села були окуповані військами РФ. 19 березня окупанти вбили мого сина на порозі його будинку – пострілом в голову з пістолета. Євгена сусіди поховали тут же, біля будинку».

Окупанти вбили мого сина на порозі його будинку

Євген Шестопал народився в Києві. Закінчив школу, а потім фінансовий факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Був фінансистом у страхових компаніях. Останнім часом працював у Гостомелі. На дозвіллі Євген захоплювався туризмом та рибальством. Любив сплави на байдарках. Був нумізматом. Любив тварин.

«Це була різнобічна людина, яка любила життя у всіх його проявах. Євген виховував сина Михайла, цінував багатолітню дружбу, поважав сім'ю. У скрутну годину завжди приходив на допомогу близьким та рідним. Друзям, які змогли в період окупації до нього додзвонитися, він говорив: якщо вибереться, то обов'язково піде воювати. Але не судилося. Вічна пам'ять тобі, синку, і вічний спокій. Всі тебе люблять і пам'ятають», – розповіла Любов.

У Євгена залишилися син, батько та матір і брат Ігор.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій