Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Геннадіївна Солгакова

«Дуже важко й боляче згадувати»

переглядів: 632

Я була в Світлодарську, коли почали бомбити. Там був пост, і він вибухнув. Шок був жахливий.

Під час активних бойових дій ми нікуди не виїжджали, постійно були тут. Мій будинок не дуже постраждав, ми вже все відновили.

Доводилося бачити військові дії на власні очі. Хто не бачив, той не знає, як це страшно, коли спостерігаєш, як усе летить. Не побажаєш і ворогові такого.

Я живу у п’ятиповерховому будинку, ми спускалися в підвал. Про це важко говорити. Я нервую... Дуже важко й боляче згадувати. Просто ком підійшов. Хочеться жартувати на цю тему, але не виходить, це жорстко.

Через війну дуже постраждала нервова система, я заробила групу [інвалідність] на тлі стресу. В останні кілька днів не відчуваю себе в безпеці. Три дні я думала, що впаду з дивана.

Ми отримували польську допомогу миючими засобами, була підтримка від Фонду Ріната Ахметова. Це дуже добре нам допомогло. Рінат Ахметов – молодець. Дай Бог йому здоров’я. Він дуже добре допомагав постійно й допомагає.

Хочеться спокою, добра, щоб люди стали добрішими. Роки вже немолоді, нікуди не поїдеш, пенсія маленька.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 Аудіо Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я люди з обмеженими можливостями
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій