Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Балахніна

«Обстріли, переїзд, безробіття, розлука з дітьми – далеко не всі труднощі, які принесла нам війна»

переглядів: 204

На початку війни родині довелось розлучитися: поки батько і мати працювали вдома, діти перебували у безпечному місці  

Вранці 24 лютого я була дома, допивала каву і йшла будити сина до школи. Та через хвилину дізналась, що почалася війна.

На нас одразу навалилось багато труднощів: обстріли, тимчасовий переїзд, відсутність можливості придбати їжу в перші місяці, відсутність роботи, розлука з дітьми. Ми з чоловіком вивезли дітей в безпечне місце, а самі поїхали додому працювати. З вересня уже плануємо об’єднатися.

В перші місяці неможливо було купити нічого, бо магазин в селі, куди ми переїхали, спочатку не працював, а виїхати в найближче місто було неможливо - транспорт не ходив, а машину нічим було заправити.

Нам дуже допомогли місцеві жителі і влада. Нам надавали овочі, фрукти, молоко. Приємно вразило відношення людей до оточуючих, згуртованість і розуміння з півслова.           

Ще під час карантину мені довелось звільнитись з роботи, а зараз її знайти неможливо. Тому забезпечує родину тільки чоловік.          

Є речі, які нагадують нам про різні етапи війни. Горнятко біле з гусями з кавою - перші вибухи. Отвір в асфальті від ракети і скотч на вікнах – про кожен день. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота сім'ї з двома і більше дітьми їжа розлука з близькими 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій